5

Restaurálás, elektronika:+36305652031    Gyógytorna: +36302190918

Mint ahogy a bevezetőben írtam a rádiók gyűjtése, restaurálása, felújítása az idők folyamán hobbimmá vált. Nagyon jó dolog, amikor egy ilyen öreg masina újra életre kél az olykor fél évszázados pihenőjéből, s az utókor számára fennmarad az elődök technikája. Csodálatos dolog végignézni, hogy a kezdetleges alkatrészekből a kor mérnökei milyen csodálatos vevőkészülékeket alkottak!
A felújításhoz hozzá tartozik a rádiók dobozának restaurálása is. Kezdetben asztalosra bíztam ezt a munkát, azonban ez így nem működött, mivel egy rádió úgymond "kis" tétel volt egy bútorasztalos számára. Elhatároztam tehát, hogy megtanulom a furnérozás és politúrozás tudományát is. Évekig tartott, de ma már gyönyörű műremekeket tudok készíteni! Most már el tudom mondani magamról, hogy bármilyen rádió restaurálását el tudom végezni. A munkámat alaposan, nagy precizitással végzem, akik hozzám fordultak mind megvoltak elégedve a munkámmal.

Amennyiben szeretné, hogy régi rádiója újra megszólaljon és eredeti fényében pompázzon forduljon hozzánk bizalommal. Cégem vállalja a régi rádiók tejleskörű felújítását, restaurálását (doboz fájának javítása, politúrozás, elektromos javítás)!

Gyűjteményem gyarapításához szívesen fogadok mindenféle elektroncsöves, főleg 1945 előtti rádiókat. Amennyiben fel tud ajánlani ilyet számomra, vagy ismer olyan valakit, akinek a padlásán porosodik valami öreg szerkezet, kérem jelezze e-mail-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . Ezenkívül gyűjtöm az elektroncsöveket, és minden korabeli alkatrészt is.